Nya musikvideor och relaterade nyheter - 14 juni 2018

Prenumerera på dessa uppdateringar? Skicka din e-postadress till oss eller fyll i den här.
 

  • Regissören bakom musikvideor som Red Nova - "Bleaching", OX - "Hidden", Letters From the Colony - "Erasing Contrast" och Billy The Zombie Kid - "Are You Dying Just Like Me?"  har nu regisserat en ny video med en grupp musiker för att samla in pengar till organisationen Ge Vatten. Det är Simon Hjortek, eller Magnificent Beast som han också kallar sig, som gjort videon tillsammans med en rad musiker som Stefan Altzar & Max Björk (Billy the Zombie Kid), Gabriella Åström (Me the Tiger) och Edris Jafo (Bullermyren). Varje gång någon tittar på videon skänks pengar av sponsorerna. Se videon.
  • Läs gärna Sofie Tedenstad Svebrings krönika om musikvideons revolution hos musiksajten HYMN.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter