Nya musikvideor och relaterade nyheter - 19 juni 2018

Prenumerera på dessa uppdateringar? Skicka din e-postadress till oss eller fyll i den här.
  • Youtube Music finns nu i Sverige - en app som liknar Spotify där man även kan se musikvideor. Nu återstår det att se vad detta får för betydelse för artister, bolag och fans. Läs vad bland andra SVD och SVD Näringsliv skriver om appen.
  • Häromnatten överraskades världen av ett nysläppt album och en musikvideo från giganterna Beyoncé och Jay Z. Musikvideon till låten "Apes**t" är inspelad på självaste Louvren. Värt att notera är att musikvideon inte släpptes exklusivt på Tidal utan även på Youtube. Se videon: The Carters - Apes**t
  • Musikvideoportalen har nya videor från intressanta band som bland andra Dana and the Wolf, Tessa Violet och Novo Amor. Allt finns i Nya Videor-sektionen. Det finns också en snyggt animerad video till en ny version av låten "Globall Fussball OK" med Tyskarna från Lund  (Varanteatern) skapad av animatören Morten Niklasson vid Cub Studio i London. Ytterligare en i en lång rad av låtar och videor som släppts i samband med fotbolls-VM. Se Videon: Tyskarna från Lund - Global Fussball Xopowo 2018

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter