Nya musikvideor och relaterade nyheter - 26 juni 2018

Prenumerera på dessa uppdateringar? Skicka din e-postadress till oss eller fyll i den här.
  • Grammisvinnare tar hjälp av Kickstarter-finansiering för att skapa nästa musikvideo. Det var videon till låten "U" med OLSSON (fd. Fibes, Oh Fibes!) som vann en Grammis för bästa musikvideo sist. I videorna brukar vi få följa den spanska dansaren Hector Donatte aka Tico. Man vet aldrig riktigt vad som är sant och inte i dessa videor, men man hävdar att Tico skadade sig under den förra inspelningen och nu vädjar man till fansen att hjälpa honom att få möjligheten att styra upp sitt liv. Just detta ska nästa video handla om. Fansen som skänker pengar erbjuds bland annat att kunna få följa unika Instagramkonton eller få ett specialanpassat hälso- och träningsprogram av den vältränade Tico. (Åh, humorn). I skrivande stund har projektet fått ihop över 15 000 SEK. Se: OLSSON - "U"
    ​​​​​​​Kommer vi få se mycket av Kickstarter-finansierade musikvideor framöver...?
  • Följ projektet/insamlingen här: Help OLSSON create TICO 3.0

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter