Topp 10 musikvideor att ladda med inför klimatmanifestationen imorgon

Många artister ansluter sig till klimatkampen. Häromdan kom nyheten att Robyn kommer att uppträda i Stockholm under morgondagens manifestation. Idag släpptes en video av det nya stjärnskottet Tones And I för låten "The Kids Are Coming". Temat är precis detta: Nu kommer "kidsen" och tar över. I videon ser vi unga människor manifestera och demonstrera och det görs tydliga kopplingar till allt från klimatet till #metoo. 

I beskrivningen till videon har artisten använt samma mening som Donald Trump använde om Greta Thunberg (och som Greta senare använde som sin egen beskrivning på Twitter): "A very happy young girl looking forward to a bright and wonderful future."

Här kommer tio musikvidor med klimattema att titta på för att ladda upp inför manifestationen imorgon.

1. Tonas And I - The Kids Are Coming

2. Aurora - The Seed

3. Lil Dicky - Earth

4. Vera Blue x Greenpeace - Like I Remember You

5. Novo Amor - Birthplace

6. Billie Eilish - all the good girls go to hell

7. Montaigne - READY

8. The 1975 - The 1975

9. K.Flay - Not In California

10. Jenny Wilson - The Future

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter